Chipsuri de vinete cu Skordalia și roșii uscate la cuptor

Chipsuri de vinete cu Skordalia și roșii uscate la cuptor
Această rețetă face 6 porții cu 776 calorii, 22g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, frișcă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cum se fac roșii de casă uscate la soare (uscate la cuptor) , Roșii Uscate La Cuptor, și Roșii Uscate La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de hârtie de copt cu ramă de linie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt pregătită; stropiți orice amestec rămas din castron peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți 1 oră; întoarceți roșiile și coaceți până se usucă ușor, dar încă fragede, cu aproximativ 1 oră mai mult. Îndepărtați pielea de pe roșiile calde. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de pe capul de usturoi, expunând cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
3
Așezați usturoiul într-un vas mic pentru cuptor; stropiți cu 1 lingură de ulei. Acoperiți bine cu folie și coaceți până când cuișoarele sunt moi, aproximativ 50 de minute. Mișto. Strângeți capul de usturoi de jos pentru a elibera usturoiul din piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Gatiti cartofii intr-o cratita medie cu apa sarata la foc mic pana se inmoaie cand sunt perforati cu furculita, aproximativ 12 minute; scurgere. Aduceți smântână și unt la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați cartofii în amestecul de smântână și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CremăCremă
7
Se amestecă usturoiul prăjit, migdalele măcinate, sucul de lămâie și usturoiul proaspăt tocat în cartofi. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
1
Înmuiați feliile de vinete în lapte într-un castron mare 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge; se usucă.
3
Presărați vinetele ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
4
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se spumează. Dragă vinete în albușuri de ou, apoi pesmet, acoperire complet; așezați pe foaia de copt. (Se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, la 350 buc.F. lucrând în loturi, adăugați felii de vinete în tigaie și prăjiți până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Folosind spatula cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Așezați 1 lingură skordalia în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Top skordalia cu 1 felie de vinete, 1 lingură skordalia, 1 lingură busuioc feliat, 1 jumătate de roșii uscate la cuptor, 1 felie de vinete, 1 lingură skordalia, 1 lingură busuioc, 1 jumătate de roșii uscate la cuptor și încă 1 felie de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
VineteVinete
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se ornează cu măsline și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista