Chipsuri De Varză Savoy
Savoy varza Chips-uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză Murată, Risotto De Varză Savoy, și Varză Savoy cu ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului; preîncălziți la 200 de metri pătrați F. lucrând în mai multe cutii, gătiți frunzele de varză într-o oală mare de apă sărată clocotită doar până când sunt translucide și verde strălucitor, aproximativ 2 minute perbatch. Folosind o lingură mare cu fante, transferați imediat frunzele într-un castron marede apă cu gheață; lasa sa se raceasca.
Scurgeți frunzele de varzăbine și uscați bine.
Setați un suport de sârmă în interiorul fiecăruia dintre cele 2 mai marifoi de copt tăiate. Aranjați varzafrunze pe rafturi într-un singur strat.
Coaceți până lacomplet uscat și crocant, aproximativ 3 ore.Se condimentează cu sare. Faceți înainte: chipsurile de Varzăpot fi făcute cu 8 ore înainte. Depozitați chipsla temperatura camerei stratificatîntre hârtie pergament sau prosoape de hârtie.