Chipsuri De Ridiche
Chipsurile de ridiche sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, ridichi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, Frunze De Ridiche / Top Pesto De Ridiche, și chips-uri suran sau chips-uri elefant picior yam, cum se face chips-uri suran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În friteuza cu grăsime adâncă sau în cratița grea, încălziți uleiul de 2 până la 3 inci la 325 F.
Folosiți feliator de mandolină sau cuțit foarte ascuțit pentru a tăia ridichile în felii foarte subțiri.
Se pune într-o cratiță de 2 litri și se acoperă cu apă.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe la foc mare 4 până la 5 minute sau până când feliile de ridiche sunt translucide și pielea are o nuanță mai deschisă de roz.
Scurgeți felii de ridiche în colander.
Prăjiți feliile de ridiche în ulei fierbinte în cel puțin 2 loturi de 8 până la 10 minute sau până când bulele au încetat aproape complet să se formeze atunci când feliile de ridiche sunt scufundate în ulei fierbinte. Feliile de ridiche vor fi maro auriu intens.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare înainte de servire.