Chipsuri De Ridiche

Chipsuri De Ridiche
Chipsurile de ridiche sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, ridichi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, Frunze De Ridiche / Top Pesto De Ridiche, și chips-uri suran sau chips-uri elefant picior yam, cum se face chips-uri suran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În friteuza cu grăsime adâncă sau în cratița grea, încălziți uleiul de 2 până la 3 inci la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Folosiți feliator de mandolină sau cuțit foarte ascuțit pentru a tăia ridichile în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se pune într-o cratiță de 2 litri și se acoperă cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe la foc mare 4 până la 5 minute sau până când feliile de ridiche sunt translucide și pielea are o nuanță mai deschisă de roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
5
Scurgeți felii de ridiche în colander.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Prăjiți feliile de ridiche în ulei fierbinte în cel puțin 2 loturi de 8 până la 10 minute sau până când bulele au încetat aproape complet să se formeze atunci când feliile de ridiche sunt scufundate în ulei fierbinte. Feliile de ridiche vor fi maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista