Chipsuri De Pătlagină
Chipsurile de pătlagină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Chipsuri De Pătlagină, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 1 inch până la 375 km f într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare.
Între timp, tăiați capetele din pătlagine (necojite), apoi înjumătățiți pătlaginele în cruce.
Tăiați o fantă longitudinală prin coajă și aruncați coaja.
Tăiați plantanele pe lungime în felii foarte subțiri (mai puțin de 1/16 inch grosime) cu slicer.
Prăjiți pătlaginele în loturi de 10 până la 12 felii, rotind frecvent, până devin aurii, aproximativ 1 minut pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, condimentând imediat fiecare lot cu sare. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Chipsurile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate (odată răcite) într-un recipient etanș la temperatura camerei.