Chipsuri De Pătlagină

Chipsuri De Pătlagină
Chipsurile de pătlagină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Chipsuri De Pătlagină, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de 1 inch până la 375 km f într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, tăiați capetele din pătlagine (necojite), apoi înjumătățiți pătlaginele în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
3
Tăiați o fantă longitudinală prin coajă și aruncați coaja.
4
Tăiați plantanele pe lungime în felii foarte subțiri (mai puțin de 1/16 inch grosime) cu slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
5
Prăjiți pătlaginele în loturi de 10 până la 12 felii, rotind frecvent, până devin aurii, aproximativ 1 minut pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie, condimentând imediat fiecare lot cu sare. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Chipsurile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate (odată răcite) într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista