Chipsuri de Pancetta cu brânză de capră și pere
Pancetta chipsuri cu brânză de capră și pere este un fără gluten și primar rețetă cu 15 porții. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de pere bartlett, pancetta, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Chipsuri de Pancetta cu brânză de capră și pere, Chipsuri balsamice de roșii prăjite și brânză de capră, și Smochine cu Pancettan și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați feliile de pancetta într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până devin aurii.
Transferați pe un suport de sârmă căptușit cu un prosop de hârtie.
Lăsați să stea 10 minute sau până când sunt crocante. Pere de miez și tăiați transversal în 12 inele subțiri. Aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu pancetta și brânză de capră mărunțită; se presară cu piper proaspăt crăpat.
Stropiți cu miere chiar înainte de servire.