Chipsuri De Mere De Chimen
Chipsurile de mere de chimen sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 20 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 10 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cofetarii zahăr, măr Granny smith, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Salată de carne de crab, mere și Mango pe chipsuri de mere de chimen, Chipsuri De Mere De Chimen De Casă, și Guacamol cu chipsuri de chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F și tapetați o foaie mare de copt cu tampon de copt sau pergament.
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si chimenul de doua ori pentru a incorpora uniform. Cerneti jumatate din zaharul de chimen uniform pe foaia de copt.
Tăiați mărul transversal în felii rotunde foarte subțiri (aproximativ 1/16 inch grosime) cu slicer. Aranjați 20 dintre cele mai mari felii aproape atingându-se reciproc pe foaia de copt, apoi Cerneți uniform zahărul de chimen rămas peste mere. (Rezervați feliile de mere rămase pentru o altă utilizare.)
Coaceți feliile în mijlocul cuptorului până devin aurii palide și încep să fie crocante, aproximativ 1 1/2 ore. Imediat coaja chips-uri de pe pad și se răcește pe un raft.
* Disponibil în majoritatea magazinelor de vase.
Chipsurile de mere se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.