Chipsuri de mere cu baie de iaurt dulce

Chipsuri de mere cu baie de iaurt dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de mere cu iaurt dulce. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extractul vanillan, mărul Granny smith, siropul de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri de mere cu baie de iaurt cu Caramel sărat, {5 Minute} chipsuri de cartofi dulci condimentate cu Chili cu iaurt grecesc cu brânză albastră, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 raft în partea de sus și 1 în poziția de jos și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament. Înveliți ușor pergamentul cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați zahărul, scorțișoara și sarea până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru chipsurile de mere: stați fiecare măr în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Tăiați 1/4 inch vertical de pe partea dreaptă și stângă a fiecărui măr. Setați mandolina sau v-slicer pentru tăierea felii groase de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
Așezați 1 măr, tăiat cu fața în jos, pe feliator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Tăiați felii până când miezul de mere este expus. Întoarceți mărul și tăiați felii de pe partea rămasă până când miezul este expus. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe una dintre foile de copt. Repetați cu al doilea măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Folosind vârful degetelor, presărați feliile de mere generos cu toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Coaceți până când marginile se ondulează și chipsurile sunt aurii și se simt crocante, 40 până la 45 de minute. Trageți pergamentul cu merele pe suprafața de lucru și răciți complet, 20 până la 30 de minute (chipsurile se vor rumeni mai mult pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru scufundare: într-un bol mediu, amestecați iaurtul, siropul de arțar, vanilia și sarea până se amestecă. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți scufundarea alături de chipsurile de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista