Chipsuri de mere cu baie de iaurt dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de mere cu iaurt dulce. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extractul vanillan, mărul Granny smith, siropul de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri de mere cu baie de iaurt cu Caramel sărat, {5 Minute} chipsuri de cartofi dulci condimentate cu Chili cu iaurt grecesc cu brânză albastră, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 raft în partea de sus și 1 în poziția de jos și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi mari de copt grele cu hârtie pergament. Înveliți ușor pergamentul cu spray antiaderent.
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați zahărul, scorțișoara și sarea până se amestecă.
Pentru chipsurile de mere: stați fiecare măr în poziție verticală.
Tăiați 1/4 inch vertical de pe partea dreaptă și stângă a fiecărui măr. Setați mandolina sau v-slicer pentru tăierea felii groase de 1/16 inci.
Așezați 1 măr, tăiat cu fața în jos, pe feliator.
Tăiați felii până când miezul de mere este expus. Întoarceți mărul și tăiați felii de pe partea rămasă până când miezul este expus. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe una dintre foile de copt. Repetați cu al doilea măr.
Folosind vârful degetelor, presărați feliile de mere generos cu toppingul.
Coaceți până când marginile se ondulează și chipsurile sunt aurii și se simt crocante, 40 până la 45 de minute. Trageți pergamentul cu merele pe suprafața de lucru și răciți complet, 20 până la 30 de minute (chipsurile se vor rumeni mai mult pe măsură ce se răcesc).
Pentru scufundare: într-un bol mediu, amestecați iaurtul, siropul de arțar, vanilia și sarea până se amestecă. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Serviți scufundarea alături de chipsurile de mere.