Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso

Chipsuri de Kale cu unt de migdale și Miso
Chipsurile de Kale cu unt de migdale și Miso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 265 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale cret, miso, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, chipsuri de migdale de usturoi, și Rață cu unt de Miso-migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 și poziționați 3 rafturi distanțate uniform. Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați toate ingredientele, cu excepția kale și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți 3 foi mari de copt cu ulei de măsline și împărțiți frunzele de kale între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți amestecul de migdale-unt peste kale și frecați fiecare frunză pentru a condimenta uniform. Aranjați varza pe foi într-un strat uniform și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
KaleKale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Coaceți aproximativ 1 oră și 40 de minute, până când frunzele sunt crocante. Comutați tigăile de câteva ori în timpul coacerii și rearanjați-le pentru a le ajuta să gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească, apoi ridicați cu grijă chipsurile de kale de pe foile de copt cu o spatulă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De KaleChipsuri De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista