Chipsuri de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin

Chipsurile de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 257 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, rozmarin, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi.
Instrucțiuni
Introduceți o tavă de copt în cuptor și preîncălziți-o la 230 grade C (450 grade F).
Fierbeți chipsurile de cartofi, pielea, timp de aproximativ 10 minute în apă sărată clocotită.
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, spargeți bulbul de usturoi și chuck în cuișoare, apoi adăugați chipsurile de cartofi. Aruncați uleiul și condimentați cu piper.
Coaceți pe tava preîncălzită timp de 15 până la 20 de minute până când sunt crocante și aurii.
Scoateți frunzele din rozmarin și puneți mortarul cu coaja de lămâie și sarea. Bash pentru a face o pastă verde, adăugând mai multă sare dacă este prea umedă. Împingeți printr-o sită și presărați chipsurile pentru a servi.