Chipsuri de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin

Chipsuri de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin
Chipsurile de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 257 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, rozmarin, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi.

Instrucțiuni

1
Introduceți o tavă de copt în cuptor și preîncălziți-o la 230 grade C (450 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Fierbeți chipsurile de cartofi, pielea, timp de aproximativ 10 minute în apă sărată clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, spargeți bulbul de usturoi și chuck în cuișoare, apoi adăugați chipsurile de cartofi. Aruncați uleiul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți pe tava preîncălzită timp de 15 până la 20 de minute până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți frunzele din rozmarin și puneți mortarul cu coaja de lămâie și sarea. Bash pentru a face o pastă verde, adăugând mai multă sare dacă este prea umedă. Împingeți printr-o sită și presărați chipsurile pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista