Chipsuri de ceainic cu parmezan și ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de ceainic cu parmezan și ierburi. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 117 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Un amestec de rozmarin, parmigiano-reggiano, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chipsuri de ceainic de casă cu baie de mărar de ceapă, Dulce și sărat bezea ciocolata Crunch baruri cu Chips-uri de brand ceainic, și Focaccia cu parmezan și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și curățați cartofii în apă curgătoare rece. Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, feliați fin cartofii în chipsuri. Aruncați chipsurile într-un bol cu apă cu gheață în timp ce lucrați pentru a le împiedica să se rumenească. Acest lucru va elimina, de asemenea, orice exces de amidon.
Setați o oală mare de 75/25 canola și ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul (hârtie și toate) și tulpini întregi de rozmarin proaspăt, salvie și cimbru. Aduceți ulei până la 375 grade F. Pe măsură ce se încălzește, uleiul va fi infuzat cu usturoi și ierburi. Odată ce ierburi crackle și de a lua crocante vor merge clar și știi că sunt gata. Folosind o strecurătoare, scurgeți ierburile și usturoiul și puneți-le deoparte pe prosoape de hârtie.
Prăjiți cartofii în loturi până devin aurii și crocante.
Scurgeți chipsurile, uscați bine pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Garnisiți cu ierburi prăjite crocante, usturoi și duș cu parmezan.