Chipsuri de Cartofi Arpagic 'n' Onion
Chipsurile de Cartofi Arpagic 'n' Onion sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 501 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de cuptor de cartofi, praf de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chipsuri De Cartofi La Grătar Cu Baie De Arpagic, Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan, și Chipsuri de cartofi curcubeu cu baie cremoasă de ceapă.
Instrucțiuni
Împărțiți 1 (26-oz.) puneți chipsuri de cuptor de cartofi congelați între 2 tigăi ușor unse cu jeleu, răspândind așchii în straturi unice în tigăi.
Presărați cartofii uniform cu 2 lingurițe. arpagic uscat, 1 linguriță. pulbere de ceapă, 1/2 linguriță. pudră de usturoi și, dacă se dorește, 1/4 linguriță. sare.
Coaceți la 450 timp de 20 până la 22 de minute sau până când cartofii sunt maronii aurii și crocanți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit așchii de cuptor minereu-Ida (felii de cartofi crocante, bătute, cu piele).