Chipsuri De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Chipsurile de cartofi acoperite cu ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 1995 calorii, 21g de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 2167 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Chipsuri De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată, Chipsuri De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată, și Înghețată de porumb dulce cu un vârtej de Caramel sărat + chipsuri de cartofi acoperite cu ciocolată.
Instrucțiuni
Așezați aproximativ 3/4 din ciocolată într-un vas sigur pentru căldură și așezați deasupra unei tigaie cu apă clocotită. Dacă aveți un cazan dublu, utilizați-l.
Încălziți, amestecând ocazional până când ciocolata s-a topit, apoi continuați să încălziți ciocolata la 110 grade F (43 grade C), amestecând ocazional. Puteți utiliza un termometru pentru carne dacă termometrul pentru bomboane nu merge atât de jos.
De îndată ce ciocolata topită atinge temperatura, scoateți-o de pe foc și amestecați ciocolata tocată rămasă până se topește. Continuați să amestecați până când ciocolata s-a răcit la 90 de grade F (32 de grade C). Atingerea unei bucăți de ciocolată pe buză se va simți rece.
Folosiți clești pentru a înmuia chipsurile de cartofi pe rând în ciocolată.
Așezați pe hârtie cerată începând din punctul cel mai îndepărtat de dvs. și lucrând pentru a nu picura pe chipsurile terminate. Se răcește până se fixează. Puteți pune la frigider dacă doriți.