Chipsuri de brânză și arpagic

Chipsuri de brânză și arpagic
Brânză și chipsuri arpagic este un vegetarian rețetă cu 108 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sos de piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chipsuri De Arpagic, Chipsuri De Brânză, și Chipsuri De Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați untul înmuiat și brânza până se amestecă bine. Se amestecă făina, arpagicul, sarea, sosul de ardei iute și praful de usturoi până se amestecă bine. Se amestecă cerealele. Împărțiți amestecul în patru părți și rotiți-l în bușteni lungi de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
UntUnt
CerealeCereale
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Desfaceți buștenii de brânză și feliați în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați pe o foaie de cookie neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt crocante și ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții108
Scor De Sănătate0
Revista