Chipsuri de brânză și arpagic
Brânză și chipsuri arpagic este un vegetarian rețetă cu 108 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sos de piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chipsuri De Arpagic, Chipsuri De Brânză, și Chipsuri De Brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați untul înmuiat și brânza până se amestecă bine. Se amestecă făina, arpagicul, sarea, sosul de ardei iute și praful de usturoi până se amestecă bine. Se amestecă cerealele. Împărțiți amestecul în patru părți și rotiți-l în bușteni lungi de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Desfaceți buștenii de brânză și feliați în runde groase de 1/4 inch.
Așezați pe o foaie de cookie neagră.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt crocante și ușor rumenite.