Chipsuri Crocante De Tamari Kale

Chipsuri Crocante De Tamari Kale
Chipsurile crocante de Tamari Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 53 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Chipsuri Crocante De Kale, Chipsuri Crocante De Usturoi Cu Lămâie, și Chipsuri Crocante De Kale Cu Lămâie Și Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 2 lingurițe fiecare ulei de măsline, tamari și oțet de sherry; aruncați cu 1/2 lire kale, tulpini grosiere îndepărtate și frunze rupte (aproximativ 6 căni). Împărțiți amestecul de kale între 2 tigăi de copt puțin adânci; coaceți până când sunt crocante și aurii (aproximativ 15 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TamariTamari
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Se presară cu 2 linguri de parmezan proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista