Chipotle Tofu La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tofu la grătar Chipotle. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 127 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, cățel de usturoi, ardei iute chipotle în adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sandviș Cu Tofu La Grătar, Tofu și mere la grătar, și Tofu La Grătar Cu Portocale De Caise.
Instrucțiuni
Așezați-le pe un strat dublu de prosoape de hârtie sau un prosop curat (non-fuzzy) și așezați un alt strat dublu peste ele. Apăsați ferm cu mâinile pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Lăsați-i să stea pe materialul absorbant în timp ce faceți sosul.
Încălziți o cratiță și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, la foc mediu-mare pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, cel putin 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați toate ingredientele rămase (cu excepția tofu) și gătiți, amestecând, la foc mediu până la mic, timp de aproximativ 15-20 de minute, până când sunt groase și parfumate. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați un covor de copt din silicon pe o foaie de biscuiți sau ungeți un vas de copt lung, dreptunghiular.
Periați o parte a fiecărei felii de tofu cu un strat subțire de sos și așezați-o pe sosul de tigaie în jos.
Întindeți sosul rămas pe vârfurile și părțile laterale ale tofu-ului.
Coaceți aproximativ 25-30 de minute, până când tofu este ferm și abia începe să se rumenească la colțuri.