Chipotle Steak Chili

Chipotle Steak Chili
Chipotle friptură Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.02 pe portie. Acest fel principal are 364 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu cremă Chipotle și Guacamole,

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista