Chipotle La Grătar-Quesadillas De Pui

Chipotle la grătar-Quesadillas de pui este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chipotle La Grătar-Quesadillas De Pui, Quesadillas de Avocado vegetal la grătar cu cremă de caju Chipotle (Vegan), și Quesadillas De Pui Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Așezați puiul pe un grătar la foc mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde) sau puneți puiul într-o tigaie la grătar la foc mediu. Gatiti puiul 4 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana cand este fiert (taiat pentru a verifica). Feliați sânii de pui fierți în 1/4-in.- felii groase. Păstrați grătarul sau tigaia la grătar fierbinte.
Într-un castron mic, amestecați chipotle chile, smântână, maioneză, suc de lămâie și coriandru.
Răspândiți 1 lingură. chipotle-sos de var pe fiecare dintre tortilla. Top 4 dintre tortilla fiecare cu 1/2 cană de brânză și un sfert din feliile de pui, apoi acoperiți cu tortilla rămasă (cu sosul în jos). Puneți fiecare quesadilla pe o farfurie.
Glisați quesadillas de pe farfurii pe grătar la foc mediu sau glisați într-o tigaie pentru grătar la foc mediu (poate fi necesar să grătiți quesadillas în loturi). Grătar descoperit, întorcându-se o dată, până când brânza este topită și ambele părți sunt aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (folosiți o spatulă mare și clești pentru a răsturna quesadillas). Dacă grătiți în loturi, păstrați quesadillas terminate calde într-un cuptor de 200 până când sunt gata de servit.
Feliați fiecare quesadilla în pene și serviți cu salsa pe lateral.
Brânzeturi: încercați Monterey jack, cheddar sau brânză de capră mărunțită.
Carne și fructe de mare: așezați platouri de pui la grătar, felii de friptură, slănină și creveți fierți.
Legume: rotunjiți-l cu conserve de fasole neagră sau pinto (clătite și scurse); porumb la grătar, ardei, dovlecei de vară, dovlecei și ceapă; și ceapă verde proaspătă feliată.
Se servește cu sosul chipotle-lime, pico de gallo, guacamole și smântână.