Chipotle-friptură de flanc la grătar glazurată cu ardei și ananas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu glazură Chipotle, cu ardei și ananas. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos cu friptură de flanc Chipotle cu salsa de ananas, Friptură de flanc la grătar cu Mojo Chipotle-portocaliu, și Friptură De Flanc De Tequila Chipotle La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați 1/4 cană din sosul de gătit într-un castron mic pentru a fi folosit pentru periaj în timp ce grătați. Rezervați sosul de gătit rămas în bolul cu microunde pentru a servi cu carne de vită.
Pe fiecare dintre frigarui de 6 (12 inci), filetați alternativ ardeiul gras, ananasul și ceapa.
Stropiți 1 lingură de ulei peste carne de vită; presărați sare și piper pe ambele părți.
Periați o parte de carne de vită cu 2 linguri de sos de gătit din castron mic.
Așezați carnea de vită pe partea de căldură directă a grătarului la foc mediu.
Așezați frigarui pe partea de căldură indirectă a grătarului. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 14 minute pentru o coacere medie, rotind o dată. După întoarcere, periați carnea de vită cu restul de 2 linguri sos de gătit din castron mic. Când legumele sunt fragede, scoateți-le de pe grătar.
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale.
Sos de gătit rezervat cu microunde, care se află într-un castron cu microunde, neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până când este fierbinte.
Se servește cu carne de vită.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.