Chipotle Dip de fasole neagră cu chipsuri de usturoi Pita
Chipotle Black Bean Dip cu chipsuri de usturoi Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, sare kosher, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri Fajita și chipsuri de Pita cu Hummus de fasole neagră, Chipotle Dip de fasole neagră cu chipsuri de porumb, și Burgeri de fasole neagră Chipotle și cartofi prăjiți cu usturoi la cuptor # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti chipsuri, înfășurați 6 căței de usturoi în folie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi; aruncați piei.
Întindeți pulpa de usturoi uniform peste jumătățile de pita; pulverizați jumătățile de pita cu spray de gătit.
Tăiați fiecare jumătate de pita în 8 pene; aranjați pe o foaie de copt.
Presărați pene cu 1/2 linguriță sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 7 minute sau până când sunt crocante.
Pentru a pregăti scufundarea, combinați salsa și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Serviți baie cu chipsuri.
Notă: păstrați scufundarea, acoperită, timp de până la 4 zile la frigider. Păstrați chipsurile într-o pungă de plastic cu fermoar timp de până la 2 zile la temperatura camerei.