Chipotle Deviled Ouă
Reteta Chipotle Deviled Ouă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 53 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle, maioneză, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle Deviled Ouă, Chipotle Deviled Ouă, și Chipotle Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor 5 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 10 minute.
Scurgeți ouăle; acoperiți cu gheață și apă și lăsați să stea până la rece.
Cojiți ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Lingurați gălbenușurile într-un castron mic; aranjați albușurile pe platou. Radeți fin gălbenușurile pe găurile mici de răzătoare de cutie într-un castron mediu.
Se amestecă în maioneză,apoi 2 lingurițe de ardei iute tocat.
Adăugați mai multe ardei iute tocate, dacă doriți, pentru mai multă căldură. Condimentați umplutura după gust cu sare, dacă doriți. Folosind punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea cu diametrul de 1/2 inch, umplerea țevii în albușuri de ou. Acoperiți și răciți ouăle cel puțin 2 ore și până la 1 zi. Apăsați 1 frunză de coriandru în umplutura fiecărui ou și serviți.