Reteta Chipotle Deviled Ouă este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 57 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, maioneză, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle Deviled Ouă, Chipotle Deviled Ouă, și Chipotle Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Alunecați gălbenușurile într-un castron mic; mash cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă maioneza, smântâna, ardeiul chipotle și ceapa în gălbenușuri până la crem. Umpleți albușurile cu amestec de gălbenuș de ou, îngrămădindu-l ușor. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Maioneză
Smântână
Gălbenuș De Ou
Ceapă
3
Chiar înainte de servire, garnisiți cu frunze de coriandru.