Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui
Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 300 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fasole, ceapă, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Neagră Ancho Chile, Supă De Fasole Neagră Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de supă, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare până se topește, apoi adăugați ceapa galbenă tocată și prăjiți până devine translucidă, aproximativ 4 minute.Se amestecă chimenul, pudra de chili chipotle și oregano Mexican în amestecul de ceapă și unt, continuând să gătească aproximativ una până la două minute.
Adăugați bulion de pui și salsa în ceapă, unt, chimen și oregano.
Adăugați pui gătit și fasole neagră în oala cu supă, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți neacoperit timp de aproximativ zece până la cincisprezece minute.