Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui

Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui
Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 300 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fasole, ceapă, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Neagră Ancho Chile, Supă De Fasole Neagră Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare până se topește, apoi adăugați ceapa galbenă tocată și prăjiți până devine translucidă, aproximativ 4 minute.Se amestecă chimenul, pudra de chili chipotle și oregano Mexican în amestecul de ceapă și unt, continuând să gătească aproximativ una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Oregano MexicanOregano Mexican
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulion de pui și salsa în ceapă, unt, chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Adăugați pui gătit și fasole neagră în oala cu supă, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți neacoperit timp de aproximativ zece până la cincisprezece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista