Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui

Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui
Chipotle Chile, fasole neagră și supă de pui este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 300 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fasole, ceapă, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Neagră Ancho Chile, Supă De Fasole Neagră Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare până se topește, apoi adăugați ceapa galbenă tocată și prăjiți până devine translucidă, aproximativ 4 minute.Se amestecă chimenul, pudra de chili chipotle și oregano Mexican în amestecul de ceapă și unt, continuând să gătească aproximativ una până la două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Oregano MexicanOregano Mexican
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bulion de pui și salsa în ceapă, unt, chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Adăugați pui gătit și fasole neagră în oala cu supă, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți neacoperit timp de aproximativ zece până la cincisprezece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista