Chipotle Chicken Drummettes

Chipotle Chicken Drummettes
Chipotle Chicken Drummettes necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 73 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, căței de usturoi, sos de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Chipotle Chicken Drummettes, Picantă Chipotle Cheddar Drummettes, și Mahon Aripa De Pui Drummettes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. Linia de 13x9-inch pan cu folie. Aranjați tobele într-un singur strat în tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic pentru microunde, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut sau până când zahărul este dizolvat, amestecând o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Se toarnă sosul peste tobe pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
SosSos
4
Se coace la 375 buc. F. timp de 30 de minute. Întoarceți tobele; coaceți încă 20 până la 30 de minute sau până când tobele sunt glazurate, fragede cu furculița și nu mai sunt roz lângă os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista