Chipotle Cartofi Dulci Coapte De Două Ori

Chipotle Cartofi Dulci Coapte De Două Ori
Chipotle cartofi dulci coapte de două ori este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, smântână, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci de două ori coapte cu Chipotle Chile, Chipotle, Portocale, Arțar Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi dulci Jalapeno coapte de două ori cu un topping de streusel Chipotle.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. frecați ușor cartofii, dar nu coajați. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița pentru a permite aburului să scape în timp ce cartofii se coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați longitudinal în jos prin Centrul cartofului până la 1/2 inch de capete și fund. Scoateți cu grijă în interior, lăsând coajă subțire. În castron mediu, mash cartofi, jumătate și jumătate, chile, sos adobo și sare cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.în tigaie de 13x9 inci, așezați coji de cartofi. Împărțiți amestecul de cartofi uniform între scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți descoperit 20 de minute sau până când amestecul de cartofi este maro auriu și încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare cartof cu 2 lingurițe de smântână și 1 linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista