Chipotle-Burger De Curcan Cu Bacon
Reteta Chipotle-Bacon Turcia Burger ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră. Acest fel principal are 760 calorii, 54g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, piept de curcan măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Burger de Bacon cu brânză cu sos picant Chipotle Aiolo, Burger De Curcan Cu Slănină Măcinată, și Burger De Curcan Cu Bacon Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ketchup-ul și sosul chipotle într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru burgeri: feliați ceapa în runde groase de 1/4 inch. Păstrând feliile intacte în inelele lor concentrice, așezați trei sferturi din runde într-un vas de copt puțin adânc și stropiți cu uleiul de măsline și oțetul. Se condimentează cu sare și piper și se întoarce pentru a acoperi uleiul și oțetul; pus deoparte.Tăiați mărunt rundele rămase și puneți-le într-un castron mediu (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană).
Adăugați curcanul, sosul de soia, pasta de hamsii, oul și sarea și piperul măsurate în castron și amestecați cu mâinile până când sunt combinate uniform. Împărțiți amestecul în 4 porții egale. Formați fiecare porție într-o pastă uniformă de 3/4 inci, umezindu-vă mâinile cu apă, după cum este necesar, dacă amestecul este lipicios.
Transferați prăjiturile pe o farfurie și dați-le la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal.Folosind clești, așezați rondele de ceapă marinată pe grătar, închideți grătarul și gătiți până se fierbe și se înmoaie, răsturnând la jumătatea timpului de gătit, aproximativ 8 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.Folosind o spatulă plată, transferați prăjiturile de curcan rezervate pe grătar, închideți grătarul și gătiți netulburate (nu apăsați pe torturi) până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 5 până la 6 minute. Folosind o spatulă curată, răsturnați burgerii, închideți grătarul și gătiți până când chiftelele sunt gătite și un termometru citit instantaneu înregistrează 165 km f, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Întindeți aproximativ 1 1/2 lingurițe de ketchup chipotle pe fiecare rolă de sus și de jos (aproximativ 3 lingurițe pe burger—probabil că veți avea niște ketchup rămas).
Așezați 2 felii de slănină pe fiecare rolă de jos și deasupra cu un patty de curcan. Completați fiecare patty cu un sfert din ceapa la grătar și coleslaw și închideți cu blaturile.