Chipotle Burger

Chipotle Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chipotle Burger. Această rețetă face 4 porții cu 954 calorii, 49G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, ardei poblano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipotle-Salsa Burger, Burger de porc Chipotle, și Burger de pui cu guacamole și chipotle.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute (opțional) poblano: dacă includeți ardeii iute poblano în burger, va trebui mai întâi să le prăjiți. Înveliți poblanos-urile cu puțin ulei și grătiți-le sau fierbeți-le până când sunt înnegrite pe toate părțile. Alternativ, puteți lua ardeii simpli, fără ulei și așezați-i direct pe un arzător cu aragaz, întorcându-i după cum este necesar, până când sunt înnegriți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați ardeii înnegriți într-un castron acoperit timp de aproximativ 15 minute la abur. Îndepărtați pielea carbonizată și îndepărtați toate semințele. Feliați în panglici groase și aruncați cu puțin ulei vegetal și sare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Faceți amestecul de burger chipotle: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4
Amestecați carnea de vită măcinată, ceapa rasă, chipotles tocate, sosul adobo, sarea, chimenul și piperul negru împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă ușor, doar până când ingredientele sunt combinate. Nu amestecați prea mult sau burgerii vor fi duri.
6
Formați chiftelele de burger: formați 4-6 chiftele din amestecul de burgeri, aproximativ 1/4 lire până la 1/3 lire fiecare. Apăsați o liniuță superficială în mijlocul tortelor pentru a împiedica burgerii să se umfle în timp ce faceți grătarul (citiți despre motivul pentru care funcționează aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
7
Pregătiți grătarul: pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru grătar la foc mediu-mare sau până când puteți ține mâna aproximativ un centimetru peste grătare timp de 1 secundă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Grill burgeri: 
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Așezați burgerii pe grătar și gătiți cu capacul în jos timp de 6-7 minute. Ridicați capacul, răsturnați burgerii și continuați să grătați cu capacul în jos încă 6-7 minute, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dvs. și de cât de bine ați făcut burgerii. Gatiti pana cand temperatura interna este de 140 cm. f pentru mediu rar, sau 160 cm. f Pentru bine facut.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Adăugați brânza și grătiți chiflele: când burgerii sunt aproape gata, așezați o felie de brânză jack pe fiecare tort și închideți capacul grătarului. Brânza ar trebui să se topească în puțin peste un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Dacă doriți chifle de burger prăjite cu burgerii dvs., prăjiți-le după ce ați răsturnat burgerii. Aveți grijă ca chiflele să nu ardă; când sunt ușor prăjite, mutați-le într-o tavă lângă grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Serviți: când burgerii sunt gata, așezați-i pe chifle. Se acoperă cu felii de avocado, apoi o parte din poblanos prăjit (dacă se folosește), puțin coriandru și sos fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Sur De los Andes Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista