Chipotle Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Chipotle Burger. Această rețetă face 4 porții cu 954 calorii, 49G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ceapă, ardei poblano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chipotle-Salsa Burger, Burger de porc Chipotle, și Burger de pui cu guacamole și chipotle.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute (opțional) poblano: dacă includeți ardeii iute poblano în burger, va trebui mai întâi să le prăjiți. Înveliți poblanos-urile cu puțin ulei și grătiți-le sau fierbeți-le până când sunt înnegrite pe toate părțile. Alternativ, puteți lua ardeii simpli, fără ulei și așezați-i direct pe un arzător cu aragaz, întorcându-i după cum este necesar, până când sunt înnegriți pe toate părțile.
Așezați ardeii înnegriți într-un castron acoperit timp de aproximativ 15 minute la abur. Îndepărtați pielea carbonizată și îndepărtați toate semințele. Feliați în panglici groase și aruncați cu puțin ulei vegetal și sare și dați deoparte.
Faceți amestecul de burger chipotle:
Amestecați carnea de vită măcinată, ceapa rasă, chipotles tocate, sosul adobo, sarea, chimenul și piperul negru împreună într-un castron mare.
Se amestecă ușor, doar până când ingredientele sunt combinate. Nu amestecați prea mult sau burgerii vor fi duri.
Formați chiftelele de burger: formați 4-6 chiftele din amestecul de burgeri, aproximativ 1/4 lire până la 1/3 lire fiecare. Apăsați o liniuță superficială în mijlocul tortelor pentru a împiedica burgerii să se umfle în timp ce faceți grătarul (citiți despre motivul pentru care funcționează aici).
Pregătiți grătarul: pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru grătar la foc mediu-mare sau până când puteți ține mâna aproximativ un centimetru peste grătare timp de 1 secundă.
Așezați burgerii pe grătar și gătiți cu capacul în jos timp de 6-7 minute. Ridicați capacul, răsturnați burgerii și continuați să grătați cu capacul în jos încă 6-7 minute, în funcție de cât de fierbinte este grătarul dvs. și de cât de bine ați făcut burgerii. Gatiti pana cand temperatura interna este de 140 cm. f pentru mediu rar, sau 160 cm. f Pentru bine facut.
Adăugați brânza și grătiți chiflele: când burgerii sunt aproape gata, așezați o felie de brânză jack pe fiecare tort și închideți capacul grătarului. Brânza ar trebui să se topească în puțin peste un minut.
Dacă doriți chifle de burger prăjite cu burgerii dvs., prăjiți-le după ce ați răsturnat burgerii. Aveți grijă ca chiflele să nu ardă; când sunt ușor prăjite, mutați-le într-o tavă lângă grătar.
Serviți: când burgerii sunt gata, așezați-i pe chifle. Se acoperă cu felii de avocado, apoi o parte din poblanos prăjit (dacă se folosește), puțin coriandru și sos fierbinte