Chipotle-Bulion De Roșii
Chipotle-bulionul de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de țelină, Worcestershire, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Încercați Cod În Bulion De Roșii Tarhon, Midii cu bulion de roșii, și Snapper în bulion de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți, miez și sferturi de roșii.
Clătiți ardeii iute; aruncați semințele și venele.
În loturi, roșii pure, țelină și ardei iute după gust într-un blender sau robot de bucătărie. Pe măsură ce loturile sunt purificate, frecați amestecul printr-o strecurătoare fină într-un castron.
Adăugați suc de lămâie, Worcestershire și sare după gust.
Tapetați o strecurătoare mare cu 1 strat de pânză de brânză sau un prosop de muselină. Puneți strecurătoarea peste un castron mare și turnați amestecul de roșii, câte o porție, în cârpă.
Se lasă să se scurgă, amestecând ocazional.
Transferați sucul într-un alt recipient dacă ajunge la fundul strecurătorului. Desenați marginile pânzei împreună și răsuciți pentru a extrage cât mai multă umiditate posibil.
Acoperiți și răciți lichidul. Se amestecă înainte de servire. La frigider până la 3 zile. Pentru a păstra mai mult timp, congelați în tăvi pentru cuburi de gheață, apoi eliberați cuburi și depozitați într-o pungă de congelator din plastic în congelator până la 1 an.
Analiza nutrițională pe cană.