Chipotle Black Bean Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Chipotle Black Bean Dip ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Cap la magazin și ridica colby-Monterey Jack brânză, ceapa verde, n chunky salsa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chipotle Black Bean Dip, Fasole Neagră Chipotle Dip, și Zmeură Chipotle Black Bean Dip.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Acoperiți ardeii iute cu apă clocotită; lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți ardeii iute și îndepărtați semințele. Chop ardei iute
Se amestecă ardei iute tocat, salsa și dip de fasole; se amestecă coriandru. (Dacă faceți înainte, acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.) Lingură în vas de servire rezistent la cuptor de 1 litru.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când amestecul este fierbinte și brânza este topită.
Garnisiți cu jumătate de chile.
Se servește cu chipsuri de tortilla.