Chipotle BBQ Turcia Mini Meatloaves durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chipotle în piure adobo, evoo, cuburi de umplutură condimentate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mini chiftele BBQ, Mini pâine de carne BBQ Cheddar, și Cheddar BBQ Mini Meatloaves.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Periați o tigaie pentru brioșe (cu 6 jumbo sau 12 căni medii) cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1
Combinați ketchup - ul, piureul chipotle, siropul de arțar, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire, usturoiul și piperul după gust într-o oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Piure De Chile Chipotle
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se încălzește până când amestecul începe să baloneze, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
3
Pentru pâinile de carne: pulsați cuburile de umplutură într-un robot de bucătărie până se formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se transferă într-un castron și se umezește cu bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați curcanul, condimentul de pasăre, chimenul și puțină sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pesmetul umezit, ardeiul gras, cilantro, ceapa, ouăle și brânza și amestecați ușor pentru a combina. Umpleți cupele de briose cu amestecul de pâine de carne, așezându-l puțin în centre. Se acoperă cu sos BBQ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Pentru piureul de cartofi dulci: în timp ce pâinile de carne se gătesc, curățați și cubați cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
9
Se pune într-o oală și se acoperă cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie, apoi se scurge. Se pasează cu bulionul de pui, cimbru, suc de portocale și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire