Chipotle Ars-Tacos De Creveți
Tocită Chipotle-creveți Tacos este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, salată, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Creveți tăiați în tigaie cu glazură de Chipotle, Supă de Avocado răcită cu creveți Chipotle tăiați, și Tacos Cu Creveți Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi. Într-un castron separat, aruncați împreună salată, cilantro și suc de lămâie; acoperiți și răciți.
Încălziți o tigaie sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați creveți și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Împărțiți creveții uniform între tortilla. Topiți fiecare tortilla cu 1/4 cană amestec de salată, 1 lingură de roșii tăiate cubulețe, 1 lingură de salsa tomatillo și 1 lingură de smântână; pliați tortilele în jumătate.