Chipotle-aripi de pui glazurate cu miere cu semințe de susan prăjite și ceapă verde

Chipotle-aripi de pui glazurate cu miere cu semințe de susan prăjite și ceapă verde este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 851 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de coriandru măcinat, muștar dijon, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Glazurate Cu Miere Chipotle, Miere Chipotle-Aripi Glazurate, și Piept de pui glazurat cu miere și Susan cu fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-înalt
Bateți împreună mierea, piureul de chipotle, 1 lingură de muștar, 1 lingură de pulbere de ancho, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Împărțiți glazura uniform între 2 boluri, unul mic, celălalt mare.
Amestecați împreună restul de 3 linguri de pudră de ancho cu coriandrul, chimenul și boiaua într-un castron mic.
Clătiți aripile de pui sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Tăiați vârfurile de pe aripi și aruncați (sau înghețați și folosiți pentru a face stoc de pui).
Tăiați fiecare aripă în 2 bucăți prin îmbinare.
Așezați aripile de pui într-un castron mare, adăugați frecarea condimentelor și restul de 2 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi. Condimentați cu sare și piper și așezați aripile pe grătar într-un strat uniform. Grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura grătarului la mediu, întoarceți aripile și închideți capacul grătarului. Continuați grătarul până când este gătit, cu 15 până la 20 de minute mai mult, periați cu vasul mic de glazură la fiecare câteva minute și întoarceți o dată în ultimele 10 minute de gătit.
Transferați aripile în vasul mare, periați cu glazura rezervată și aruncați pentru a acoperi.
Se transferă într-un platou și se presară cu semințele de susan și ceapa verde.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Cartea de bucate Mesa Grill a lui Bobby Flay de Bobby Flay. Copyright 2007 de Bobby Flay. Publicat de Crown Publishing Group. Toate Drepturile Rezervate.Bobby Flay a deschis primul său restaurant, Mesa Grill, în 1991 și a dezvoltat rapid un text pentru bucătăria sa inovatoare din sud-vest. Restaurantul continuă să obțină note mari în sondajul Zagat pentru bucătăria sa regională americană și a dat naștere la două ramuri, Mesa Grill în Caesar ' s Palace din Las Vegas și Mesa Grill Atlantis în Bahamas. Bobby a deschis Bolo în 1993, Bar American în 2005 și Bobby Flay Steak în 200
El este, de asemenea, corespondentul alimentar pentru Early Show de pe CBS și a găzduit numeroase emisiuni populare de gătit de la debutul său pe Food Network în 1996, de la The Emmy-nominalizat Boy Meets Grill la seria Iron Chef America și Throwdown cu Bobby Flay . Aceasta este a șaptea sa carte.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.