Chipotle-aripi de pui glazurate cu miere cu semințe de susan prăjite și ceapă verde

Chipotle-aripi de pui glazurate cu miere cu semințe de susan prăjite și ceapă verde
Chipotle-aripi de pui glazurate cu miere cu semințe de susan prăjite și ceapă verde este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 851 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de coriandru măcinat, muștar dijon, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Glazurate Cu Miere Chipotle, Miere Chipotle-Aripi Glazurate, și Piept de pui glazurat cu miere și Susan cu fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună mierea, piureul de chipotle, 1 lingură de muștar, 1 lingură de pulbere de ancho, 1 linguriță de sare și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Împărțiți glazura uniform între 2 boluri, unul mic, celălalt mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
BatetiBateti
3
Amestecați împreună restul de 3 linguri de pudră de ancho cu coriandrul, chimenul și boiaua într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Clătiți aripile de pui sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Tăiați vârfurile de pe aripi și aruncați (sau înghețați și folosiți pentru a face stoc de pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Tăiați fiecare aripă în 2 bucăți prin îmbinare.
7
Așezați aripile de pui într-un castron mare, adăugați frecarea condimentelor și restul de 2 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi. Condimentați cu sare și piper și așezați aripile pe grătar într-un strat uniform. Grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Reduceți căldura grătarului la mediu, întoarceți aripile și închideți capacul grătarului. Continuați grătarul până când este gătit, cu 15 până la 20 de minute mai mult, periați cu vasul mic de glazură la fiecare câteva minute și întoarceți o dată în ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
8
Transferați aripile în vasul mare, periați cu glazura rezervată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se transferă într-un platou și se presară cu semințele de susan și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Cartea de bucate Mesa Grill a lui Bobby Flay de Bobby Flay. Copyright 2007 de Bobby Flay. Publicat de Crown Publishing Group. Toate Drepturile Rezervate.Bobby Flay a deschis primul său restaurant, Mesa Grill, în 1991 și a dezvoltat rapid un text pentru bucătăria sa inovatoare din sud-vest. Restaurantul continuă să obțină note mari în sondajul Zagat pentru bucătăria sa regională americană și a dat naștere la două ramuri, Mesa Grill în Caesar ' s Palace din Las Vegas și Mesa Grill Atlantis în Bahamas. Bobby a deschis Bolo în 1993, Bar American în 2005 și Bobby Flay Steak în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
El este, de asemenea, corespondentul alimentar pentru Early Show de pe CBS și a găzduit numeroase emisiuni populare de gătit de la debutul său pe Food Network în 1996, de la The Emmy-nominalizat Boy Meets Grill la seria Iron Chef America și Throwdown cu Bobby Flay . Aceasta este a șaptea sa carte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
adaugă note notele mele
15
editează notele mele
16
făcut

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista