Chinatown Char Siu coaste de grătar sau carne de porc
Chinatown Char Siu coaste Barbeque sau carne de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 345 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, coaste pentru copii, SOS char siu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Char Siu (chashao, cha siu sau char siew) carne de porc, și Coaste De Grătar.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele pentru marinată într-un bol și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați carnea într-o pungă de plastic resigilabilă (este posibil să aveți nevoie de mai multe), adăugați marinada, sigilați bine și aruncați pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Încălziți aragazul la 300 F. (Puteți utiliza și un cuptor interior. Doar așezați coastele pe un grătar de sârmă peste o tigaie sau pe o tigaie pentru pui.) Dacă utilizați un grătar pe gaz, opriți unul sau două arzătoare și așezați carnea peste arzătoarele reci. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, configurați-l punând cărbunii pe o parte pentru gătit indirect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți coastele din marinată și gătiți timp de aproximativ 1 oră; apoi vopsiți partea osoasă a coastelor cu un strat de miere sau sos char siu. Gatiti 10 minute, dedesubt; apoi întoarceți carnea în sus, vopsiți cu mai multă miere sau sos char siu și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Scoateți coastele, lăsați-le să stea 5 minute, tăiați-le în coaste individuale și serviți fierbinte, garnisite cu arpagic proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic Proaspăt
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Din cartea de bucate Kansas City Barbeque Society: ediția a 25-a aniversare de Ardie A. Davis, bucătarul Paul Kirk și Carolyn Wells. Drepturi de autor 2010 de către Kansas City Barbeque Society. Publicat de Andrews McMeel Publishing, LLC.