Chimen Înnegrit-Tilapia Cayenne
Chimen înnegrit-Cayenne Tilapian este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapă caramelizată, Tilapia Înnegrită, și Tilapia Înnegrită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați uleiul uniform peste pește.
Combinați chimenul, sarea, usturoiul praf și ardeii; se presară peste pește. Aranjați peștele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau cu gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.