Chimen-Stafide Pâine Integrală De Grâu
Caraway-stafide pâine integrală de grâu este un vegan pâine. Această rețetă face 12 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți melasă, drojdie, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Pâine Integrală De Stafide Din Grâu, Pâine De Grâu Cu Stafide, și Pâine Integrală Cu Scorțișoară Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și melasa în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați stafide, semințe de chimen și sare în amestecul de făină.
Combinați amestecul de drojdie, amestecul de făină și uleiul într-un castron mare; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; rulați într - un dreptunghi de 13 x 6 inci pe o suprafață ușor făinată.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într - o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 32 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.