Chimen-Porumb Freca
Cumin-freca de porumb este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, pudră de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Muschi de porc acoperit cu făină de porumb și-Chile-chimen, Făină de porumb-creveți cu crustă de chimen cu ardei roșu-sos de scufundare Chipotle, și Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. A se păstra într-un recipient etanș. Folosiți frecare pentru a condimenta carnea de porc, carnea de vită sau puiul.