Chiliquilla
Chiliquillan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 562 calorii, 22g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, tortilla de porumb, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se scurge, se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Topiți 2 linguri de margarină în tigaie.
Adăugați tortilla sfâșiată și rumeniți ușor. Împingeți tortilele până la marginea exterioară a tigaiei.
Adăugați restul de 2 linguri de margarină în centru și topiți.
Se toarnă ouăle bătute și se amestecă până se înmoaie. Împingeți ouăle pe marginea exterioară a tigaiei și adăugați carnea de vită măcinată rumenită în centrul tigaiei.
Se toarnă sosul enchilada și se amestecă ușor. Reduceți căldura la foc mic.
Presărați măslinele negre și ceapa verde peste amestecul de carne; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Scoateți capacul și lingurați mai multe bucăți de smântână peste vas, apoi presărați uniform cu brânză mărunțită. Înlocuiți capacul și fierbeți încă 5 minute sau până când brânza este topită.