Chili verde de pui cu fasole albă
Rețeta Chicken Green Chili cu fasole albă ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. O porție conține 388 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, sare, sferturi de pulpă de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, Chili de pui cu fasole albă și Chipotles, și Rețetă de Chili de pui fără Gluten cu fasole albă, cartof dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute în jumătate; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 5 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; aruncați piei. Chop ardei iute.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie.
Adauga ceapa si usturoiul, si saut 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent. Puneți puiul în tigaie.
Adăugați bulion, 1 1/2 căni de apă și chimen; aduceți la foc mic. Gatiti 20 de minute sau pana cand puiul este gata.
Scoateți puiul; se răcește ușor.
Scoateți puiul din oase; tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Aruncați oasele.
Adăugați pui în tigaie; se amestecă ardei iute și fasole tocate.
Combinați 1/2 cană de apă și făină, amestecând cu un tel. Se amestecă în amestecul de pui. Aduceți la foc mic; gatiti 15 minute. Se amestecă sarea. Puneți aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe smântână.
Se servește cu felii de var.