Reteta vegetariana Chili Verde ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 2 ore și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 822 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ignam, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal, Chili Verde, și Chili Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-un vas greu și mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, cartofii, ignamele, usturoiul, tomatillos și poblanos. Acoperiți și transpirați până când ceapa este fragedă, amestecând des pentru a preveni rumenirea, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Piper Poblano
Cartofi
Usturoi
Ceapă
Yam
4
Se amestecă oregano, făină, chimen, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Chimen
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Adăugați mămăliga cu sucurile și bulionul și aduceți chili-ul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
Bulion
Ardei Iute
6
Așezați ardeii verzi într-un procesor. Folosind clești, transferați benzi din poblano chile din oală în procesor; amestecați doar până se omogenizează. Răzuiește sosul de chile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Ardei Iute Verde
Ardei Iute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Acoperiți și fierbeți chili 20 de minute. Descoperiți și fierbeți până când cartofii și ignamele sunt fragede și chili-ul este redus la consistența dorită, amestecând des, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Ardei Iute
Yam
8
Puneți chili-ul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
9
Se servește cu garnituri și lapte bătut și pâine de porumb cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pâine De Porumb
Smântână
10
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți o tigaie metalică de 9 pe 9 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
11
Amestecați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un procesor timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
12
Adăugați cuburile de unt. Amestecați până când untul este redus la bucăți mici, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Bateți zeama, smântâna și ouăle într-un bol mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Smântână
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Adăugați ingredientele uscate din procesor și amestecați până se umezesc uniform. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Coaceți pâinea de porumb până când blatul este maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Răciți pâinea pe un raft cel puțin 30 de minute.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.