Reteta Chili Vegetarian este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 232 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână fasole, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal, Ardei Iute Vegetarian!, și Chili Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.