Chili Taco Popcorn

Chili Taco Popcorn
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Chili Taco Popcorn ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți sare condimentată, amestec de condimente taco, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Copiii Pot Face: Popcorn Taco Sănătos, Taco cu creveți de Popcorn cu Salsan de porumb și sos de lămâie Cilantro, și Chili-Usturoi Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul, condimentul taco, sosul de ardei iute, pudra de chili și sarea condimentată într-un bol mare. Se amestecă floricele și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcornul poate fi asociat cu vin spumant Rosa și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros_rox7 cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista