Chili Ranch carne de porc la grătar (gătit pentru 2)

Rețeta Chili Ranch carne de porc la grătar (gătit pentru 2) este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, frunze de cimbru, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar, Carne De Porc La Grătar Lent Cu Sos Ranch-Barbecue, și Filet De Porc Frecat Cu Chili La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați Cotletele de porc într-un castron puțin adânc.
Se toarnă pansament pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada.
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste o parte a cotletelor de porc.
Așezați carnea de porc pe grătar, condimentată în jos.
Presărați amestecul de condimente rămas peste carnea de porc. Acoperiți și grătiți la foc mediu 8 până la 10 minute, întorcându-vă o dată, până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.