Chili Ranch carne de porc la grătar (gătit pentru 2)

Chili Ranch carne de porc la grătar (gătit pentru 2)
Rețeta Chili Ranch carne de porc la grătar (gătit pentru 2) este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, frunze de cimbru, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar, Carne De Porc La Grătar Lent Cu Sos Ranch-Barbecue, și Filet De Porc Frecat Cu Chili La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați Cotletele de porc într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă pansament pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
6
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste o parte a cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CondimenteCondimente
7
Așezați carnea de porc pe grătar, condimentată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Presărați amestecul de condimente rămas peste carnea de porc. Acoperiți și grătiți la foc mediu 8 până la 10 minute, întorcându-vă o dată, până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista