Chili Picant De Vită Cu Aragaz Lent

Reteta picant Slow-aragaz carne de vită Chili ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de chimen măcinat, salsa, bere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili Picant De Vită Cu Aragaz Lent, Slow-aragaz picant Sud-Vest carne de vită și fasole Chili, și Chili Picant Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bulion cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 2 până la 3 minute sau până la fierbere.
Așezați ardeii ancho chile într-un blender.
Se toarnă bulion fierbinte peste ardei; se lasă să stea 10 minute. Ținând capacul în jos cu un prosop, procesați ardeii și bulionul până se omogenizează.
Presărați făină, chimen și sare peste London broil.
Puneți carnea de vită într-un 4-qt. aragaz lent.
Adăugați ceapa tocată, usturoiul tocat, oregano, bere, 1 cană de apă și amestecul de piper. Acoperiți și gătiți la 3 până la 4 ore (sau la 5 până la 6 ore) sau până când carnea de vită este fragedă. Se acoperă cu ardei jalapeo înjumătățiți, smântână și salsa refrigerată.
Serviți cu biscuiți de sare.
Notă: Am testat cu Los Chileros de Nuevo Mexic întregi ancho chiles.