Chili Mac, stilul Mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 6.07 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1922 calorii, 93G de proteine, și 100g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ardei poblano chile, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Chili Mac, Stil Mexican, Chili Verde, Stil Mexican, și Chili Rapid De Dovleac În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ardeii pe o foaie de copt și puneți-i în cuptor. Lăsați pielea să se înnegrească și să blistereze, întorcând ardeii chile până când toate părțile sunt terminate. (Notă: nu overcook.) Când au terminat, puneți-le într-o pungă de hârtie și sigilați. În aproximativ 15 până la 20 de minute, scoateți-le din pungă și curățați pielea de pe fiecare sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți tulpinile și semințele, apoi tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Strângeți chorizo din carcase în uleiul fierbinte. Cu o lingură de lemn, rupeți cârnații și gătiți aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Scoateți cârnați, și se pune deoparte. Se amestecă ceapa în ulei și se gătește până se moale și translucid. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă ardeii poblano și se încălzește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
6
Creșteți căldura la mare și amestecați roșiile cu lichid, fasole neagră, apă, macaroane, sare, piper și oregano. Aduceți la fierbere scăzută. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când macaroanele sunt al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Cheddar Degresat Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.