Chili frecat cotlet de porc BBQ
Reteta Chili frecat cotlet de porc BBQ este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 317 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piper, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Frecate Cu Chili, Cotlete De Porc Frecate Cu Cacao Și Chili, și Chili-frecat cotlet de porc w / gratar ananas Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Salsa caldă de Mango, rețeta urmează
Clătiți cotletele cu apă rece și uscați.
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie și condimentați cu sare și piper de usturoi. Frecați cu condimente de chili. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte.
Perie cu sos BBQ și broil 1 minut, rândul său, perie cu sos BBQ mai mult și se fierbe încă 1 minut.
Combinați mango și roșiile în tigaie la foc. Strângeți sucul de lămâie.
Adăugați sare și piper după gust. Rupeți mango-urile cu o lingură, astfel încât acestea să fie în concordanță ca mărime cu roșiile.
Se încălzește la foc mediu-mic timp de aproximativ 5 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Odată încălzit, amestecați cilantro tocat și serviți cu cotlet de porc.