Chili De Vită Măcinată

Chili De Vită Măcinată
Chili de vită măcinată este un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Taste of Home are 491 de fani. Un amestec de busuioc, ceapă suplimentară, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Chili De Vită Măcinată, Chili De Vită Măcinată, și Chili De Vită Măcinată.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă fasolea, piureul de roșii, salsa, roșiile, bulionul, apa, condimentele și, dacă se dorește, sosul de rumenire. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când chili atinge grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se ornează cu ceapă tocată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili Con Carne poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Revista