Chili de vită din sud-vest cu porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili de vită din sud-vest cu porumb. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 489 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți cheddar, fasole, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine de porumb din sud-vest cu unt de miere de Chili, Prăjituri de somon Sud-Vest cu crustă de cip de porumb cu sos cremos de Chili de lămâie, și Chili Carne De Vită Porumb Pâine Caserola.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii, ceapa și poblano și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți, despărțind-o cu o lingură, până când nu mai este roz, 3 până la 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, 1 minut.
Adăugați fasolea, pudra de chili, 3 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se fierbe la foc mediu până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă porumbul. Împărțiți între boluri și acoperiți cu Cheddar și scallions. Faceți înainte: puteți găti chili-ul în avans și îl puteți refrigera până la 3 zile sau îl puteți congela până la 3 luni.