Chili de vită cu fasole roșie și ciocolată

Chili de vită cu fasole roșie și ciocolată
Carnea de vită cu fasole roșie și ciocolată necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 731 calorii, 66g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, sare și piper kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Chili de vită de casă cu fasole, Chili de vită cu fasole neagră, și Crockpot carne de vită Chili cu fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
A face chili nu este altceva decât să montezi straturi de aromă și să le lași pe toate să fiarbă împreună. Obțineți obiceiul de a gusta rețete în etape; în acest fel, dacă ceva nu este corect, se pot face ajustări la fața locului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2
Condimentați umărul de vită peste tot cu sare și piper, apoi puneți-l într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch, aproximativ 3 litri și așezați la foc mediu. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se amestecă în ceapă, usturoi, chipotles și jalapeno. Se amestecă pulberea Ancho Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se toarnă întreaga cutie de roșii, cu lichidul, într-un bol și se zdrobește manual până se îngroașă; adăugați roșiile zdrobite în oală împreună cu pasta de roșii. Se fierbe până când carnea este fragedă de furculiță și se desprinde fără rezistență, aproximativ 2 ore. Pe măsură ce se gătește, adăugați mai multă apă dacă este necesar. După ce chili-ul a gătit câteva ore, luați o lingură de lemn și bateți-l puternic, astfel încât carnea să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați următorul strat de aromă amestecând fasolea și făina de porumb. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe încă o oră, amestecând ocazional. Acoperiți parțial vasul, astfel încât aburul să nu fie prins sub capac și să picure în chili, făcându-l apos. În ultimele 5 minute de gătit, amestecați ciocolata rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Garnisiți fiecare porție cu Cheddar mărunțit și biscuiți de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
8
Această pulbere de chili de casă va adăuga o adâncime de fum la chili și ca o frecare uscată pentru fripturi. Prăjiți bucățile de ancho chile la foc mic într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, agitând tigaia pentru a nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți chiles într-un mini robot de bucătărie și pulsați la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați ingredientele rămase și buzz din nou pentru a combina.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista