Rețeta Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 624 calorii, 55g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână masa, ceapă, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ancho Chili-Friptură De Vită Frecată, Ancho, carne de vită și Chili de fasole, și Ancho Chili-friptură de vită frecată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți semințele de chimen în tigaie mică și grea la foc mediu până când sunt parfumate, amestecând des, 4 până la 5 minute. Se răcește; se macină fin în moara de condimente sau în mortar cu pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Mortar și Pistil
2
Saut bacon în oală mare la foc mediu-mare până la maro și crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Lucrând în 4 loturi, carnea de vită în picături în oală până se rumeneste, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați carnea de vită și cele mai multe picături în castron cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ceapa și usturoiul în oală. Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 1/2 cană de bulion în oală. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți carnea de vită, slănina și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se amestecă în pulbere ancho chile, pudră de chili în stil Texas, pastă de alunițe, 2 lingurițe de sare, oțet, oregano și semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Semințe De Chimen
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Sare
8
Adăugați 3 căni de bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foarte scăzut și fierbeți ușor descoperit până când carnea de vită este foarte fragedă, amestecând ocazional și adăugând mai mult bulion cu 1/2 cană dacă chili este uscat, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ardei Iute
Carne De Vită
9
Se amestecă masa cu lingurițe pentru a îngroșa chili sau se adaugă mai mult bulion cu 1/4 cană pentru a se subția. Condimentați chili cu sare, piper și cayenne, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Piper
Bulion
Ardei Iute
Sare
1
Stabiliți garnituri după cum doriți. Puneți chili în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
2
* Disponibil în secțiunea de condimente din multe supermarketuri și pe piețele latine.
3
** Disponibil în secțiunea Latin foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele latine.
4
*** Cunoscută și sub numele de masa harina; disponibil la multe supermarketuri și la piețele latine.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.