Rețeta Slow-Cooker Mexican Chilli de pui este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 364 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chipsuri de porumb, sos vechi el enchilada, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Mexican Chicken Chili, Chili Mexican (Aragaz Lent), și Slow Cooker Nou Chili De Porc Roșu Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția smântânii și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Se amestecă amestecul pentru a rupe puiul. Completați fiecare porție cu smântână și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe