Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chili de porc tras la pauză. O porție conține 61 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână porumb, fasole chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Chili La Pauză, și Chili La Pauză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți ingredientele la fiert în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega DiamAndes Uco Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.